woensdag 2 juni 2010

Fotofestival Epe, nagenieten

Tja, wat moet je nu nog schrijven over een festival wat in alle opzichten geslaagd was? Deze dag heeft ons op een roze wolk doen belanden waar we voorlopig niet meer afkomen ben ik bang.....

Wat quotes uit de vele mailtjes die we ontvingen:

"Mooi festival, goed geslaagd, was zeker de moeite waard om vanuit Son en Breugel naar Epe te komen".

"Het was een SUPER dag!! Heb genoten. Complimenten voor de organisatie".

"Ik heb een ontzettend leuke, nuttige dag gehad. Het fotofestival was wat mij betreft een groot succes. Hartelijk dank voor het organiseren".

"Ik wil graag mijn complimenten geven voor het festival van vandaag! Ondanks dat het de eerste keer was, was alles bijzonder goed geregeld. Ik hoop zeker dat jullie dit nog een keer doen! Een jaarlijks terugkerend evenement lijkt mij niet gek!"

"Prachtig festival! Chapeau! Gefeliciteerd met dit resultaat".

Met dit soort mailtjes stroomden onze mailboxen de afgelopen dagen vol. Op heel veel blogs zien we foto's van het Fotofestival Epe verschijnen en wederom werden mooie artikelen in de diverse kranten geplaatst. Tja, wie belandt er dan niet op een roze wolk?
Omdat ik zelf workshops gaf en me achter de schermen natuurlijk zo af en toe ook nog met wat organisatorische zaken bezighield, heb ik zelf heel weinig foto's gemaakt. Daarom hieronder wat foto's die ik ontving van collega fotografen Jan Kapsenberg en Jan Moll:


Nog druk met de voorbereidingen op vrijdag (foto's Jan Moll)
Wat oude attributen op Museumboerderij Hagendoorns Plaatse (foto's Jan Moll)Mich dacht dat er wel 20 mensen in deze ruimte pasten ;-) (foto's Jan Kapsenberg)Even tijd om me op het terrein te begeven...... (foto Jan Kapsenberg)


En dan toch weer gauw even iets regelen! (foto Jan Kapsenberg)


Even napraten met de man van het licht en geluid (foto Jan Kapsenberg)

Heel veel vragen krijgen we over het vervolg. Daar gaan Martin, Joop en ik eerst nog eens onder het genot van een gezellig etentje over brainstormen. We kunnen er gezien de reacties bijna niet onderuit om dit festival opnieuw te organiseren, maar i.v.m. het vele werk dat de organisatie met zich meebrengt, is de termijn waarop we het gaan herhalen nog even onduidelijk. Misschien eenmaal per twee jaar? We zullen het zien......

Meer foto's zien? Kijk even op de links die we op http://www.fotofestivalepe.nl/ gezet hebben!

1 opmerking:

 1. Liesbeth en overige organisatie,

  Het was een top dag. Ik heb weer veel bijgeleerd en ook leuke foto's gemaakt.
  Dank jullie wel voor de organisatie.

  MVG
  Joost en Ingrid Heijnen

  BeantwoordenVerwijderen