zondag 28 februari 2010

Expositie in Garderen, i.s.m. Nikon

Het leek wel of alles zich opstapelde, zo net voor ons vertrek naar Japan. Eén van de dingen die op het laatste moment nog moest gebeuren, was het inrichten van een (kleine) expositie van 14 in Nederland gemaakte natuurfoto's waarvoor ik door Nikon uitgenodigd was. Foto's selecteren en in passe-partout laten zetten, overleg met Nikon over het promotiemateriaal, CV schrijven, foto's inlijsten, de expositie inrichten; je kunt er maar druk mee zijn! Maar mede door de inzet van Nikon is het allemaal net op tijd gelukt.


Waarom dit allemaal zo hectisch verliep? Zowel de mensen bij Nikon als ik waren razend druk in januari. Daarbij kwam ook nog dat we het weekend voor we naar Japan vertrokken een fotoweekend van het NFG (Natuur Fotografen Gilde) bij het Lauwersmeer hadden. Dat pastte natuurlijk helemaal niet in de planning, maar ik ben blij dat ik toch gegaan ben. Ben ik normaal niet zo'n fan van het vlakke Groningse land, in de sneeuw is het er prachtig!


Inmiddels terug uit Japan, blijkt de expositie goed te lopen en is er ook werk verkocht. Alle inspanningen zijn dus niet voor niets geweest.Mocht je tijd en zin hebben: de expositie wordt gehouden in Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos, Speulderbosweg 54 in Garderen. Dit hotel ligt in een prachtige omgeving, dichtbij het fotogenieke Speulder en Sprielderbos, waar ik ook één van mijn workshops geef (zie http://www.stapfoto.nl/StapFotoWorkshops.php). Mooi te combineren met een dagje fotograferen dus! Een voorproefje van een geëxposeerde foto die ook in het hoge Noorden gemaakt is, op Schiermonnikoog in dit geval:

2 opmerkingen:

 1. Hoi Liesbeth,

  Wil je mij even mailen tot wanneer de expositie duurt. Ik ben namelijk op 10 april in Garderen en zelf ook nog in dat hotel. Een bijeenkomst van de Nikon Club.

  Jij vertelde mij in Parijs ook nog dat jullie een manifestatie aan het organiseren waren. Gaat dat nog door?

  groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Carla, de expositie hangt er zeker tijdens de bijeenkomst van de Nikon Club nog. De foto's hangen er namelijk tot 1 mei.

  Het Fotofestival Epe vindt plaats op 29 mei. Er is inmiddels een website in de lucht: www.fotofestivalepe.nl.

  BeantwoordenVerwijderen